Γιατί εμάς ;

Ελληνική εταιρεία με 115
εξειδικευμένους εργαζόμενους
πολυετούς απασχόλησης

7thalasses

Με παραγωγική δυναμική 30 τόνων κατεψυγμένων αλιευμάτων ημερησίως, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν τα προϊόντα μας, στις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

περισσότερα


1964

Ο Δημήτρης Βασιλείου, σημερινός Πρόεδρος της Vassiliou-Trofinko ΑΕΒΕ, έχοντας υψηλές προσδοκίες και με συνέπεια στις αρχές του, ιδρύει την Βασιλείου και ΣΙΑ Ο.Ε. στα "Ψυγεία Καλυψώ" στην οδό Πειραιώς 226, στον Ταύρο.


1985

Με την τρέχουσα νομική μορφή η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ Α.Ε δημιουργείται και αναπτύσσει πωλήσεις και στα Super Markets.


2001

Η κοινή αντίληψη των ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. και ΤΡΟΦΙΝΚΟ για το ευαίσθητο αυτό προϊόν, τα κατεψυγμένα τρόφιμα, συντελεί ώστε τον Μάρτιο του 2001 οι δυο να συγχωνευθούν στην Βασιλείου - Τροφινκο ΑΕΒΕ, με έδρα τον Ταύρο. Έκτοτε ξεκινά η δυναμική πορεία εξέλιξης στον τομέα κατεψυγμένων, που σήμερα φέρνει η Vassiliou-Trofinko AEBE στο προσκήνιο.


2004

Η εταιρεία χτίζει νέες εγκαταστάσεις στη Μαγούλα Αττικής. Οι νέοι αποθηκευτικοί χώροι βαθειάς κατάψυξης, διαθέτουν 5,500 παλετοθέσεις , εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS με κανόνες First In - First Out , μονάδες μεταποίησης και παραγωγής.


2006

Το υποκατάστημα της Κρήτης μεταστεγάζεται σε νεόδμητες ,ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με αποθηκευτικό χώρο δυναμικότητας 500 παλετοθέσεων.


2007

Το υποκατάστημα Θεσσαλονίκης μετεγκαθίσταται σε νέα γραφεία.