Γιατί εμάς ;

Μακροχρόνιες στρατιγικές συνεργασίες
με τους μεγαλύτερους διεθνείς πιστοποιημένους
και εξειδικευμένους παραγωγούς
κατεψυγμένων τροφίμων

7thalasses

Με παραγωγική δυναμική 30 τόνων κατεψυγμένων αλιευμάτων ημερησίως, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν τα προϊόντα μας, στις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

περισσότερα

Σταθμοί Πορείας και Εξέλιξης

Το 1964 ο Δημήτρης Bασιλείου, σημερινός Πρόεδρος της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ, έχοντας υψηλές προσδοκίες και με συνέπεια στις αρχές του, ιδρύει την Bασιλείου και ΣIA O.E. στα “Ψυγεία Kαλυψώ” στην οδό Πειραιώς 226, στον Tαύρο. Το 1985 η Tροφίνκο, δραστηριοποιούμενη στον ίδιο τομέα, μεταφέρει την έδρα της στην οδό Aγίου Kωνσταντίνου 6, στην Aθήνα. Η κοινή τους αντίληψη για το ευαίσθητο αυτό προϊόν, τα κατεψυγμένα τρόφιμα, συντελεί ώστε τον Mάρτιο του 2001 οι δύο να συγχωνευθούν στην ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ AEBE, με έδρα τον Tαύρο. Έκτοτε ξεκινά η δυναμική πορεία εξέλιξης στον τομέα κατεψυγμένων, που σήμερα φέρνει τη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ στο προσκήνιο.

prof1

Σύγχρονη Αντίληψη και Ευελιξία

Οι απαιτήσεις της αγοράς και η πρόθεση εκσυγχρονισμού της λειτουργίας, οδήγησαν στην επέκταση και μετεγκατάσταση στη Μαγούλα Αττικής, με υπερσύγχρονες ψυκτικές εγκαταστάσεις αποθηκευτικού δυναμικού 5.000 παλετών. Από το 2006 ολοκληρώνονται και λειτουργούν πανομοιότυπες υποδομές δυναμικού 500 παλετών στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης και το 2007 ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση σε νέο χώρο, του υποκαταστήματος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ AEBE Θεσσαλονίκης.

prof2

Καινοτομίες - Eξοπλισμός αιχμής - Πιστοποίηση

H πρωτοποριακή τεχνολογία και ο καινοτόμος εξοπλισμός της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ με τους τελευταίας γενιάς ψυκτικούς θαλάμους, συνιστούν το πλαίσιο παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με εξολοκλήρου αυτοματοποίηση στην τυποποίηση, συσκευασία και αποθήκευση σωστή τυποποίηση και συσκευασία. Η εταιρία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2000, και εφαρμόζει επίσης Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας & Υγιεινής Τροφίμων σύμφωνα με τις αρχές του HACCP, ενώ το πλήρως μηχανοργανωμένο Σύστημα Διακίνησης Προϊόντων (Logistics) της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ καλύπτεται όλη την Επικράτεια με 11 ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία.

 

prof3