7thalasses

Με παραγωγική δυναμική 30 τόνων κατεψυγμένων αλιευμάτων ημερησίως, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν τα προϊόντα μας, στις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

περισσότερα

 Η επίσκεψη της διεθνούς αλυσίδας Sunwing, με το διοικητικό επιτελείο των τριων ξενοδοχείων που εκπροσωπεί στην Ελλάδα, στα κεντρικά της Βασιλείου Τροφινκο, στη Μαγουλα.

Η επίσκεψη είχε σκοπό την δοκιμή κ επικαιροποίηση των προϊόντων που θα δουλέψουν τη σαιζόν 2015, καθώς και εναλλακτικών προτάσεων στα ειδη της συνεργασίας.

To νεο εταιρικό site της Βασιλείου Τροφίνκο ΑΕΒΕ ειναι γεγονος απ τις 31/8/2013. Ελπιζουμε να σας αρέσει !

Η εταιρεία Βασιλείου Τροφίνκο ΑΕΒΕ απόφασισε, αντί για την αποστολή πασχαλινών καρτών για το 2008, να διαθέσει το αντίστοιχο ποσό χρημάτων σε φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εκπληρώνει επιθυμίες ασθενών παιδιών. Ο πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Δημήτρης Βασιλείου, δήλωσε: «Είναι σημαντικό να βοηθάς με όποιον τρόπο μπορείς την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείσαι. Η εταιρεία μας ποτέ δεν ξεχνά τον κοινωνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα της, και είμαστε πάντα δίπλα σε όσους χρειάζονται έστω και μικρή βοήθεια. Ο άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών αποτελούν σημαία για την εταιρεία μας.»

Η εταιρεία Βασιλείου Τροφινκο , την Δευτέρα 5 Μαίου, πραγματοποίησε δοξολογία στην εκκλησία που βρίσκεται στην έδρα της εταιρείας, στη Μαγούλα Αττικής. Η δοξολογία έγινε χάριν της ημέρας της Αγίας Ειρήνης, όπου η εκκλησία έχει και το όνομα της. Όλο το προσωπικό της εταιρείας παρευρέθη στο εκκλησίασμα. Μετά, ακολούθησε δίωρο διάλειμμα, με γεύμα για το προσωπικό της εταιρείας.

Η εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ με έδρα την οδό Δερβενοχωρίων, ΒΙ.ΠΑ Μαγούλας όντας από τις πρώτες εταιρείες που εγκατέστησε και εφάρμοσε καταγεγραμμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000, προχώρησε τον Ιανουάριο του 2008 στην πιστοποίηση του υποκαταστήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, από τον Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV SÜD, σύμφωνα με τα εξής πρότυπα: ISO 9001:2000 για τη Διαχείριση Ποιότητας για όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη δραστηριότητά της.

Η εταιρεία Βασιλείου Τροφίνκο έναντι καρτών για τα Χριστούγεννα πραγματοποίησε Γεύμα Αγάπης στους Άστεγους της «Κλίμακας», στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, στο Ξενώνα του Οργανισμού.

Η εταιρεία Βασιλείου Τροφίνκο διέθεσε, αντί για την αποστολή πασχαλινών καρτών για το 2009, αντίστοιχο ποσό χρημάτων στη μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ», που λειτουργεί με σκοπό την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος.

Νέοι ορίζοντες στην αγορά της Κίνας ανοίγουν για τη βιομηχανία Βασιλείου Τροφίνκο. Πρόσφατα πραγματοποίησε τις πρώτες της εξαγωγικές δραστηριότητες για προϊόντα χονδρεμπορίου στην αγορά του Μακάο και για προϊόντα retail στην αγορά του Χονγκ Κονγκ. Συγκεκριμένα, η σειρά θαλασσινών FISHERMAN διατίθεται ήδη στο Σουπερ Μάρκετ ParknShop.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει αξιολογηθεί από την ICAP με υψηλό Credit Rating και συνεπώς έχει ενταχθεί στις«STRONGEST COMPANIES IN GREECE», ως μια από τις δυνατότερες εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά μας είναι πραγματικά υψηλή.

Αναφορικά με το θέμα της πιθανής μόλυνσης αλιευμάτων που προέρχονται από τη θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας καθώς και τον υπ’ αριθμό 297/2011 σχετικό κανονισμό που εξέδωσε η ΕΕ στις 25 Μαρτίου 2011 και ο οποίος αφορά στις ζωοτροφές και στα τρόφιμα που προέρχονται από 12 συγκεκριμένους νομούς της Ιαπωνίας (Φουκουσίμα, Γκούνμα, Ιμπαράκι, Τοτσίγκι, Μιγιάγκι, Γιαμαγκάτα, Νιιγκάτα, Ναγκάνο, Γιαμανάσι, Σαϊτάμα, Τόκιο και Τσίμα), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμων (ΠΑΣΕΚΤ) ανακοινώνει πως κανένα από τα μέλη του δεν εισάγει κατεψυγμένα αλιεύματα από την Ιαπωνία και ως εκ τούτου δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τα κατεψυγμένα αλιεύματα που διακινούν στην ελληνική αγορά.

Σε αντίθεση με την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα της Ελλάδας και την αρνητική «έκθεσή» της στο εξωτερικό , υπάρχει ένα απολύτως «υγιές» κομμάτι στη χώρα μας. Τόσο, που διαφημίζεται στο κεντρικό site της Microsoft, όχι μόνο της Microsoft Hellas!