Γιατί εμάς ;

Υψηλών προδιαγραφών
σύστημα διαχείρισης αποθήκης
που ελαχιστοποιεί τα λάθη
και τον χρόνο παράδοσης
των παραγγελιών

7thalasses

Με παραγωγική δυναμική 30 τόνων κατεψυγμένων αλιευμάτων ημερησίως, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν τα προϊόντα μας, στις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

περισσότερα

Συστήματα Επεξεργασίας και Συσκευασίας

Ο σεβασμός προς την υγεία των καταναλωτών διασφαλίζεται με την εφαρμογή καθημερινών ελέγχων σε όλα τα στάδια επεξεργασίας, όπως προβλέπεται και περιγράφεται από τα συστήματα HACCP και ISO. Για τους λόγους αυτούς η Vassiliou-Trofinko ΑΕΒΕ συνεχώς ενημερώνεται και εξελίσσεται, υιοθετώντας νέες παραγωγικές μεθόδους και πλήρως εκσυγχρονισμένα συστήματα. Έτσι προσφέρει μόνο προϊόντα άριστης ποιότητας.


Ευελιξία στη Συσκευασία

Με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής στα υλικά και με υπερσύγχρονα μηχανήματα, το τμήμα παραγωγής της Vassiliou-Trofinko ΑΕΒΕ διαθέτει τα πλέον ευέλικτα μέσα συσκευασίας, όπως ακριβώς προσδιορίζουν οι ανάγκες των πελατών και συνεργατών της. Οι πιο απαιτητικές προσδοκίες γίνονται εφικτές, με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και μειώνοντας δραστικά τους χρόνους επεξεργασίας και διάθεσης.


Διασφάλιση Φρεσκάδας

Η διασφάλιση της φρεσκάδας και η διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών στα προϊόντα της Vassiliou-trofinko AEBE οφείλεται στην:

  • Ταχεία κατάψυξη σε θερμοκρασίες κάτω των 40°C
  • Άμεση συσκευασία σε υψηλής ποιότητας υλικά συσκευασίας
  • Διατήρηση της “ψυκτικής αλυσίδας” μέχρι τον πελάτη