Γιατί εμάς ;

Ιδιόκτητες αποθήκες συνολικού δυναμικού
6.500 παλετοθέσεων με υποστηριξη τελευταιας τεχνολογιας E.R.P

7thalasses

Με παραγωγική δυναμική 30 τόνων κατεψυγμένων αλιευμάτων ημερησίως, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν τα προϊόντα μας, στις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

περισσότερα

Το Εφαρμοζόμενο Σύστημα Ιχνηλασιμότητας, δίνει στην Βασιλείου Τροφινκο τη δυνατότητα να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα της ένα στάδιο πριν, (προμηθευτές) κατά την επεξεργασία τους στην Βασιλείου Τροφινκο και ένα στάδιο μετά (πελάτες). Το αποτέλεσμα είναι ότι εξασφαλίζεται η Βασιλείου Τροφινκο και κατ’ επέκταση οι πελάτες ότι σε περίπτωση όπου απαιτηθεί να γίνει ανάκληση ή απόσυρση προϊόντων, να γνωρίζει που βρίσκονται τα προϊόντα της και με ασφάλεια και ταχύτητα να τα εντοπίζει. Η ύπαρξη Συστήματος Ιχνηλασιμότητας στις εταιρίες τροφίμων αποτελεί νομοθετική απαίτηση αλλά η Βασιλείου Τροφινκο ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς εφαρμόζει αυτή την πρακτική εδώ και αρκετά χρόνια.


Η Βασιλείου Τροφίνκο τα τελευταία 6 χρόνια διαχειρίζεται τα είδη που έχει στις αποθήκες της , με υπερσύγχρονο σύστημα logistics με την βοήθεια του barcode.Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει ταχύτητα των παραδόσεων ,ακρίβεια και ορθότητα στις παραγγελίες, αρτιότητα δεδομένων .


Η εταιρεία μας έχει εφαρμόσει το σύστημα first expired - first out με το οποίο μειώνει τις πιθανότητες της διάθεσης στους πελάτες της , προϊόντων με κοντινή ημερομηνία λήξης.