Μήνυμα από τον Πρόεδρο

Δημήτρης Βασιλείου,
Ιδρυτής της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ

Από μικρή ηλικία, κατανοώντας την αξία του καλού και ποιοτικού φαγητού, η σωστή επιλογή πρώτων υλών άρχισε να μου κινεί το ενδιαφέρον και να με γοητεύει. Με αφετηρία ελάχιστες γνώσεις στον χώρο, ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη διανομή κατεψυγμένων πρώτων υλών σε διάφορα καταστήματα τροφίμων. Με την πάροδο του χρόνου και μετά από πολλές επισκέψεις στους πελάτες του χώρου της εστίασης, άρχισα να χτίζω επαγγελματικές σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, οι οποίες εξελίχθηκαν και σε εξαιρετικές φιλίες.

Ο ρόλος της εταιρείας μας ήταν, και εξακολουθεί να είναι, συμβουλευτικός απέναντι στον επιχειρηματία· τον βοηθάμε και του εξηγούμε την αποδοτικότητα και την καταλληλότητα κάθε προϊόντος, ανάλογα τη χρήση του. Η ικανοποίηση του πελάτη και η άριστη εξυπηρέτηση είναι βασική προτεραιότητά μας, και απώτερος στόχος μας είναι η αναβάθμιση της θέσης της χώρας μας στον τουρισμό, ο οποίος συνιστά βασικό πυλώνα του πολιτισμού και της οικονομίας. Με την έμπρακτη και υψηλή παροχή υπηρεσιών, συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας των πελατών της εστίασης, και συνεπώς στην ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού.

Η σκέψη της προσαρμογής της ποιοτικής πρώτης ύλης στις ανάγκες του τελικού καταναλωτή, μας οδήγησε αργότερα στην ένταξη της εταιρείας μας και στον χώρο του λιανεμπορίου, με κύριο brand τις ‘7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ’. Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος αποτυπώνεται πλέον και στην εκτέλεση εξαγωγών των προϊόντων μας σε χώρες της Ευρώπης, αλλά και στην Αμερική.

Οι γνώσεις μας στον ευαίσθητο αυτό χώρο των τροφίμων, σε συνδυασμό με τη επιλογή αξιόπιστων προμηθευτών και αξιόλογων συνεργατών, καθώς και τον σεβασμό στον πελάτη απαρτίζουν μέρος της φιλοσοφίας μας και μας οδηγούν σε συνεχή βελτίωση. Βασικό κίνητρό μας για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας μας είναι η ύπαρξη διαδοχής στην οικογενειακή μας επιχείρηση, η μεταλαμπάδευση γνώσεων και ηθικών αξιών στις επόμενες γενιές.

Όραμά μας είναι η συνεχής πρόοδος της επιχείρησης, η οποία σεβόμενη πάντα τον περιβαλλοντικό παράγοντα, μπορεί να χτιστεί με νέες ιδέες, ακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής. Πιστεύουμε σε μια Ελλάδα, η οποία θα παρέχει άριστες υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού, της εστίασης και του λιανεμπορίου, με τη διάθεση πρώτων υλών που ξεχωρίζουν για τη σταθερή ποιότητά τους!

Δημήτρης Βασιλείου,
Ιδρυτής της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ