Νέα σειρά Prime

Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ, έχοντας θέσει υψηλές προδιαγραφές στα προϊόντα της, παρουσιάζει τη νέα σειρά PRIME. Η σειρά αυτή σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα αυθεντικά, τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση. Περιλαμβάνει τις εξής 3 κατηγορίες:

1. Prime Vegan: Πρόκειται για 100% φυτικά προϊόντα, φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες. Είναι κατάλληλα για όσους ακολουθούν vegan ή vegetarian διατροφή, για όσους νηστεύουν, καθώς είναι ιδανικά και για συμβατικά μενού που θέλουν να ξεχωρίσουν. Διαβάστε περισσότερα

2. Prime Aqua: Προϊόντα από επιλεγμένες υδατοκαλλιέργειες (ΒΑP – Best Aquaculture Practice), που έχουν εξασφαλίσει την ορθή πρακτική παραγωγής και ακολουθούν τα ακόλυθα 4 βασικά βήματα: σεβασμό στο περιβάλλον, στην κοινωνία, στην ασφάλεια των τροφίμων και στην ευημερία των ζώων.

3. Prime Seas: Προϊόντα αλιευμένα στη θάλασσα. Η διαλογή των ψαριών και θαλασσινών έχει γίνει προσεκτικά στους τόπους αλιείας. Η κατάψυξη τους γίνεται ακαριαία εξασφαλίζοντας την απόλυτη φρεσκάδα και γεύση.